Kara Şövalye | The Dark Knight | 2008 | BRRip | Türkçe Dublaj


Kara Şövalye | The Dark Knight | 2008 | BRRip | Türkçe Dublaj


http://www.imdb.com/title/tt0468569/



Tür: Aksiyon – Dram – Fantastik – Gerilim – Gizem
Yönetmen: Christopher Nolan
Senaryo: Christopher Nolan, Jonathan Nolan, David S. Goyer, Bob Kane
Müzik: Hans Zimmer, James Newton Howard
Görüntü yönetmeni: Wally Pfister
Yapım: 2008, ABD
Oyuncular : Maggie Gyllenhaal, Heath Ledger, Eric Roberts, Edison Chen, Cillian Murphy, Christian Bale, Michael Caine, Aaron Eckhart, William Fichtner, Morgan Freeman, Gary Oldman, Anthony Michael Hall, Michael Jai White, Matthew Leitch, Paul Birchard, John Turk, Vincent Riotta, Craig Heaney, Monique Curnen, Matt Rippy, Walter Lewis, William Armstrong, Bronson Webb, Brandon Lambdin, Hannah Gunn, Michael Corey Foster, Wai Wong, Ronan Summers, Roger Monk, Grahame Edwards, Lateef Lovejoy, Ian Pirie, Nigel Carrington, James Scales, Jonathan Ryland, Gertrude Kyles, David Ajala, Tristan Tait, Adam Kalesperis, Thomas Gaitsch, Dale Rivera, Joshua Rollins, Peter Brooke, Lisa Mcallister, Lorna Gayle, Tommy Campbell, Helene Wilson, Doug Ballard, Ariyon Bakare, Andrew Bicknell, Peter Defaria, Lanny Lutz, Michael Andrew Gorman, Matt Shallenberger, K. Todd Freeman, Nancy Crane

“Bazı insanlar para gibi mantıklı şeyler aramazlar.
Onları satın almak, korkutmak, onlarla anlaşmak ya da pazarlık etmek mümkün değildir. Bazı insanlar dünyanın yanıp kül olduğunu görmek isterler sadece.”
Hit aksiyon filmi “Batman Begins/Batman Başlıyor”u izleyen devam filmi “The Dark Knight/Kara Şövalye” yönetmen Christopher Nolan ve Bruce Wayne/Batman rolündeki başrol oyuncusu Christian Bale’i tekrar bir araya getiriyor.
Teğmen Jim Gordon’un ve yeni Bölge Savcısı Harvey Dent’in yardımını alan Batman, Gotham City’deki organize suçu tamamen yok etmek için harekete geçer. Üçlü ittifak başlangıçta etkili olur ancak kısa süre sonra kendilerini, yükselişteki bir suç dahisinin avı olarak bulurlar. Joker diye bilinen suçlu, Gotham’ı anarşiye boğar ve Kara Şövalye’yi, kahraman ve kanun dışı suç savaşçısı arasındaki ince çizgiyi geçmeye bir adım daha yaklaştırır.






RedBunker


http://www.redbunker.net/cbttucnahun5/kara.sovalye.2008.brrip.tr.avi.html


FastSonic


http://www.fastsonic.net/blmeurq7ws81/kara.sovalye.2008.brrip.tr.avi

Son Eklenenler